Regler for boligindretning

Hvis du ønsker at tilføre lidt liv til et rum ved boligindretning, er en af de bedste måder at gøre det på, at tilføje nogle pyntepuder og generelt mønstre. Et dekorativt mønster, kan bestå af former, baggrunde eller figurer. Mønstre kommer i uendelige varianter af, former og farver. Man kan forny sin boligindretning ved at tilføje et mønstre til stole, sofaer, eller sofapuder. Det hele afhænger af hvilken type af udseende, du går efter og hvad der passer til din stil. Boligindretning går i særdeleshed ud at finde ud af hvilke mønstre der vil fungere i dit hjem, din personlighed og stil.

Gå ind i næsten ethvert hus, der ikke har fået en professionel boligindretning (og endda nogle, der har), og du vil straks se nogle fejl. Det er ikke nogen stor overraskelse, for der er en masse regler, når det kommer til boligindretning, og de fleste af os begår diverse brølere nu og da. Men du kan undgå en masse af dem ved at tjekke følgende regler til boligindretning, der vedrører alle rum i huset.

Brug ikke et tæppe, der er for lille. Frimærke-størrelse tæpper er en af de mest almindelige fejl i boligindretning. Alle møbler skal kunne på tæppet.

Placer de dyreste elementer først, og dekorer derefter omkring dem. Derved får eks. vis din dyre eksklusive sofa en central plads i din boligindretning. Selv puder udsalg kan se eksklusive i det rette møbel.

Hæng ikke kunst for højt. Kunst skal hænges op i øjenhøjde. Dette varierer naturligvis er fra person til person, så brug din dømmekraft. Kunst er et vigtigt element i din boligindretning, som man skal kunne då øje på.

Brug ikke korte gardiner i din boligindretning. Gardiner og skal bare skimme gulvet. Det er faktisk okay, hvis de er længere, men de bør aldrig være kortere. Gardiner, der er for korte har samme virkning som bukser, der er for korte: de får væggene/læggene til at se kortere ud end de er.

Brug ikke for mange pyntepuder. Puder er en stor del af din boligindretning og er i høj grad med til at dekorere et hjem, men brug ikke så mange, at man er nødt til at flytte dem alle af sofaen, stol eller seng, før du kan sidde eller ligge ned. Bare fordi det er vist på denne måde i en butik, betyder det ikke udseendet bør gentages i din egen boligindretning.

Brug ikke bittesmå puder til sofa i din boligindretning. De pyntepuder du bruger skal forholde sig til, et møbel. En lille pude på en stor stol ser smålig og fortabt ud.

Undlad at oprette et tema i din boligindretning. Det kan være sjovt at dekorere med tema, men folk har en tendens til at blive trætte af dem virkelig hurtigt. Tema boligindretning ser hurtigt gammelt og forældet ud, og så er du lagt fast på, at skulle bruge flere penge på at erstatte de elementer i din boligindretning, som du ikke længere ønsker. Prøv i stedet at tilføje elementer af det tema, du gerne vil have ind i et mere regelmæssigt rum. Det kunne for eksempel være, jungle temaer, altså dyreprint, som zebra puder eller lignende.

Vælg ikke stil over komfort. Der er en masse flotte elementer til boligindretning derude, der ser godt ud, men er helt ubehagelige at sidde i. Tænk altid over hvordan du vil bruge et møbel, før du køber det.

 

Villa Walsøe | Anker Jensens Vej 27, 8240 Åbyhøj  | Tlf.: 26849120

[NORMAL TEKST] [Villa Walsøe´s pyntepuder] [NORMAL TEKST]