FAQ / Forretningsbetingelser og leverings info

Forretningbetingelser og leverings info

Velkommen som kunde hos Villa Walsøe,

Hos os kan du bestille dine varer online og betale via bankoverførsel samt med kortbetaling via Paypal. Du kan dér også benytte flere korttyper, inkl. dit Visa/Dankort.

1) Sådan bestiller du:

Under menupunktet webshop finder du vores forskellige produkter som du kan klikke på. Hvis du klikker på selve varen kan du få yderligere oplysninger omkring varen samt et eller flere nærbillede af denne. Du kan vælge at lægge varen i din indkøbskurv og gå til betaling.

2) Forsendelse:

Vi sender dine varer under normale omstændigheder 2-3 arbejdsdage efter din bestilling. Kan vi i sjælden fald ikke nå det pga. travlhed vil du få besked herom.

Varerne bliver leveret på din adresse. Vi sender fragtfrit i hele Danmark med Post Danmark som pakke eller brev alt efter størrelse og antal. Vi sender på nuværende tidspunkt ikke til andre lande end Danmark.

Ved køb via bankoverførsel, sender vi puderne så snart beløbet er overført til vores konto. Det kan derfor i nogle tilfælde betyde at der kan gå mere end 3 dage fra puderne er bestilt til de leveres.

3) Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt som kunde at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til villawalsoe.dk

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et 1/2 år efter du har fået varen.

4) Ansvar:

Villa Walsøe har ikke ansvaret for, at de varer der er bestilt på shoppen af kunden, er de rigtige eller er rigtigt bestilt. Det vil derfor være dit ansvar, at den angivne ordre på Villa Walsøe’s webshop er udfyldt korrekt.

 5) Fortrydelsesret:

Villa Walsøe yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne bedes returneret i original og forsvarlig emballage. Returomkostningerne er for kundens egen regning. Vi vil tilbagebetale pengene med det samme vi modtager varerne.

Det er vigtigt du angiver dit navn, adresse og hvortil vi skal tilbagebetale det returnerede beløb.

 6) Kontakt:

Tlf. 26 84 91 20,   Mail: villawalsoe@gmail.com


Tilbage til webshoppen

Til toppen

Villa Walsøe | Anker Jensens Vej 27, 8240 Åbyhøj  | Tlf.: 26849120

[NORMAL TEKST] [Villa Walsøe´s pyntepuder] [NORMAL TEKST]