pyntepuder

Pyntepuder

Pyntepuder skaber hygge og stil

Pyntepuder er med til at give hygge i et hjem. Sammen med farver giver tekstilerne også indtryk af den stil og atmosfære, der er i et interiør. Prøv at fore stille dig et værelse med sandgråt gulvtæppe og hvidmalede vægge. I dette interiør tilfører du pyntepuder i bløde chenillestoffer, varme, skotskternede stoffer og mohairplaider. Dette vil give et meget mere afslappet og hyggeligt interiør. Tag det samme rum og fyld det i stedet med sofapuder i smarte bolsterstribede stoffer samt tynde bomulds- og hørstoffer. Dette rum vil virke meget mere friskt og køligt.

At udnytte pyntepuder og stoffers kamæleonegenskaber på denne måde bliver nemmere, hvis vægge og gulvbelægning er ret neutral. På denne måde kan man skabe et interiør til enten sommer eller vinter ved at skifte puder, gardiner, løse møbelbetræk og små løse tæpper.

Når man vælger pyntepuder er det vigtigt at tænke på dem i forbindelse med både visuel og fysisk hygge. Pyntepuder skal altid passe til et rums funktion. Puder til sofa i et rum, der benyttes meget, som for eksempel et alrum, skal være af mere slidstærke materialer end dem der benyttes i eksempelvis et gæsteværelse.

Komfort er enormt vigtigt, når man vælger pyntepuder. Slidstærke materialer som chenille, uld, bomuld eller halvlærred er ideelle, fordi de er både bløde og slidstærke.

Pyntepuder med aftagelige betræk er uvurderlige, hvis du ønsker at ændre din boligs udseende efter årstiderne. Puderne kan anvendes ikke blot til store møbler som sofaer og lænestole, men også til spisebordsstile og sengegavle. Vælg pyntepuder til køkken og alrum i stof, som let kan vaskes eller tørrenses.

Pyntepuder spiller som sagt en væsentlig rolle i definitionen af et rums stil og atmosfære. Design farver og stofkvalitet, størrelse og mønster bidrager alle til et rum karakter.

Farve et af de vigtigste elementer i valget af puder, de fleste mennesker er klar over hvordan forskellige farver påvirker dem. Tekstur i stof har også en enorm indflydelse på atmosfæren i et rum. Kraftige fløjlsstoffer, silkestoffer, gobeliner og organza giver et rum indtryk af overdådighed og storhed, mens pyntepuder af gamle hørstoffer trykte tekstiler fra Asien og ternede bomuldsstoffer skaber en fornemmelse af enkelthed og utvungenhed. Pyntepuder i mønstre er ofte forbundet med et bestemt udseende: en overdådighed af roser er for eksempel synonymt med engelsk romantik, akkurat som en tynd stribe antyder noget smart, kan jo købes billigt til puder udsalg. Når du først er opmærksom på effekterne af disse forskellige elementer, vil du finde det meget lettere at vælge de rigtige pyntepuder til dit hjem.

Hvad enten du ønsker at anvende pyntepuder i en enkelt, fantastisk struktur eller et mønster i store mængder eller adskillige stoffer i mindre mængder, er det vigtigt at betragte hver enkelt i relation til de andre, akkurat som man ville gøre med farver. Alle pyntepuder, der bliver valgt, lægger et nyt lag til den gennemgående stil og atmosfære i rummet til boligindretning.

Sammensætningen af pyntepuder i forskellige stoffer er vigtig, fordi samspillet mellem overfladerne kan gøre et interiør både interessant og smukt, give personlighed og karakter til et hjem og indretning.


Villa Walsøe | Anker Jensens Vej 27, 8240 Åbyhøj  | Tlf.: 26849120

[NORMAL TEKST] [Villa Walsøe´s pyntepuder] [NORMAL TEKST]